Hoe staat Vanaken zelf tegenover transfer? Dit had hij er na Kiev over te zeggen

Hans Vanaken (Club Brugge - Anderlecht)

Hans Vanaken die vertrekt bij Club Brugge, het zou een nachtmerrie zijn voor heel wat supporters. Onze bepalende draaischijf wordt echter nadrukkelijk gelinkt aan Ajax. De vraag is natuurlijk of hij zelf Jan Breydel wil verlaten, dit had hij gisteren te zeggen over een mogelijk vertrek.

07 augustus 2019 17:46 - Of hij al beslist heeft of hij zeker blijft, wilde Q2-presentator Maarten Breckx gisteren na de match tegen Dinamo Kiev weten van Vanaken: “Normaal wel, maar het is moeilijk om op die vraag te antwoorden. Normaal gezien ben ik hier nog dit seizoen, maar in voetbal weet je nooit. Het is nog een dikke drie weken voor de transfermarkt sluit”, klonk het.

“Er kan altijd iets geks binnenkomen, maar op dit moment… Of ik daarop hoop? Goh hopen, niet per se. Ik heb altijd gezegd dat ik hier heel gelukkig ben. Als dat komt en het voelt voor mij aan als de juiste stap dan zou ik dat misschien wel aandurven, maar op dit moment ben ik speler van Club Brugge en daar ben ik heel blij mee”, aldus onze nummer 10.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.