Hoe zit het nu in feite? Dit is stand van zaken in transferdossier van Victor Wanyama

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Het leek er sterk op dat de deal snel zou worden beklonken, maar momenteel is het nog steeds wachten op de officiële bekrachtiging van de veelbesproken overgang van Victor Wanyama naar Club Brugge. Al is er wel duidelijk schot in de zaak aan het komen.

24 augustus 2019 18:58 - Eerder deze week maakte Het Nieuwsblad al gewag van een akkoord op clubniveau, blauw-zwart zou 15 miljoen euro – 10 miljoen + vijf miljoen aan bonussen – storten op de bankrekening van Tottenham Hotspur. Diezelfde krant maakt nu gewag van een contract van vijf jaar dat door Club werd voorgelegd aan de 28-jarige Keniaanse defensieve middenvelder.

Mauricio Pochettino, de coach van Wanyama bij het Londense Tottenham, zei alvast het volgende over een mogelijk vertrek van zijn fysiek imposante nummer 6: “Ik weet nog niet of Wanyama vertrekt. Ik kan eerlijk gezegd niet voorspellen wat er gaat gebeuren. In voetbal draait het niet om gisteren, maar om vandaag. Je moet je elke dag bewijzen. Victor raakte geblesseerd en anderen gingen hem voorbij in de pikorde. Wij zijn geen liefdadigheidsinstelling.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.