Hoeveel heeft Club nu eigenlijk betaald voor onmogelijk gewaande transfer van Mignolet?

©  Club Brugge

Er is de voorbije uren al heel wat inkt gevloeid over de straffe transfer van Simon Mignolet naar Club Brugge, maar hoeveel heeft blauw-zwart nu eigenlijk moeten neertellen voor de 31-jarige Rode Duivel? Een naar Belgische normen stevig bedrag exclusief extra’s, zo blijkt.

05 augustus 2019 09:14 - Volgens Het Laatste Nieuws vangt de Engelse topclub Liverpool om en bij de zeven miljoen euro, een bedrag dat via de nodige bonussen nog kan oplopen tot negen miljoen euro. Dat zou meteen ook betekenen dat Club alweer een nieuw (inkomend) transferrecord neerzet na de eerdere 8 miljoen euro voor de Nigeriaanse spits David Okereke.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.