‘Interesse in Dennis neemt alsmaar toe, Club mikt opnieuw op jackpot’

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

Philippe Clement ziet liever geen (basis)spelers meer vertrekken, maar moet nog ruim een week rekening houden met mogelijke uitgaande transfers. Bij Club ligt vooral Emmanuel Dennis momenteel goed in de markt.

22 augustus 2019 15:01 - De 21-jarige Nigeriaanse flankaanvaller, die er nog steeds niet in slaagt om de nodige regelmaat in zijn prestaties te leggen, zou op het verlanglijstje staan van de Franse topclub AS Monaco, die met 0 op 6 ook dit seizoen niet goed uit de startblokken is geschoten in de Ligue 1.

De rood-witte Monegasken zullen wel stevig in de geldbuidel moeten tasten want bij Club mikken ze op een transferprijs van 15 à 20 miljoen euro. Ook het Turkse Galatasaray en het Italiaanse Sampdoria zouden wel wat zien in Dennis, Clement ziet de explosieve winger echter liever niet vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.