Kopzorgen voor Clement in aanloop naar terugmatch in Kiev, Cools opnieuw in de basis?

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Club Brugge mag dan wel met een feilloze 9 op 9 op het vliegtuig naar Kiev gestapt zijn, toch is Philippe Clement niet vrij van zorgen. Zo is Eduard Sobol hoogst onzeker voor de terugmatch tegen zijn landgenoten en is de kans niet gering dat Dion Cools opnieuw op de linksback moet spelen.

12 augustus 2019 09:09 - Onze eerste keuze op de linksachter Sobol bleek zaterdag al niet fit om te spelen, maar dat wilde blauw-zwart niet aan de grote klok hangen om de tegenstander van morgen niet te veel wijzer te maken. De 24-jarige Oekraïner sukkelt volgens Het Laatste Nieuws met een knieletsel en zou ondanks zijn selectie hoogst onzeker zijn voor de match tegen Dinamo Kiev.

Geraakt Sobol niet fit dan lijkt het erop dat Dion Cools, die afgelopen weekend niet bepaald een geweldige indruk maakte, opnieuw zal moeten postvatten op de linksback. Geen ideale situatie beseft ook onze coach: “Ik maak nooit evaluaties van spelers in de media, ik doe dat binnenkamers, maar er zijn niet echt verrassingen geweest. Daarom zijn we nog altijd op zoek naar een linksback”, wordt Clement geciteerd door HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.