Loting Croky Cup: haalbare (amateur)kaart voor Club

Vandaag werd er geloot voor de 1/16de finales van de Belgische beker. Blauw-zwart neemt het daarin op tegen het bescheiden Francs Borains, maar moet de klus wel klaren op Waalse bodem.

Onze opponent komt uit in de tweede amateurklasse en de Henegouwers geven de ploeg van Philippe Clement partij op 25, 26 of 27 september 2019. In de vorige ronde schakelde Francs Borains nog het West-Vlaamse KM Torhout uit. Vorig seizoen eindigde het bekerverhaal van Club al in deze fase van de Croky Cup, KMSK Deinze was toen de boosdoener.

26 augustus 2019 17:20 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.