Makelaar van Mignolet over onmogelijk gewaande transfer: “Dat was het allermoeilijkste”

© Club Brugge

Voor zondag achtte niemand het realistisch dat Simon Mignolet voor Club zou tekenen. Ook de entourage van de speler zelf hield enige tijd de boot af omdat de Rode Duivel nog ambitie had in het buitenland, hoe komt het dat Mignolet dan uiteindelijk toch voor blauw-zwart koos?

07 augustus 2019 15:57 - “In normale omstandigheden was Simon onhaalbaar geweest voor Club Brugge. Mede dankzij de verkoop van enkele spelers en de investeringen in het oefencentrum en straks het nieuwe stadion is Club echter een grote voorsprong aan het nemen op de andere clubs in België”, reageert Nico Vaesen in Het Nieuwsblad.

“Simon raakte gecharmeerd door het meerjarenplan van Bart Verhaeghe. Club Brugge toonde zich bereid door te duwen. Alleen moesten we Liverpool nog overtuigen. Dat was het allermoeilijkste”, luidt het bij de zaakwaarnemer van onze nieuwe nummer één.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.