Mignolet luistert debuut op met belangrijke save en wordt meteen bezongen door de fans

 © Club Brugge

Een geslaagd debuut voor Simon Mignolet was het gisteravond. Onze nieuwe nummer één hield tegen Dinamo Kiev zijn netten schoon én was met een belangrijke redding in de eerste helft al meteen van cruciaal belang. Na afloop werd hij dan ook luidkeels bejubeld.

07 augustus 2019 09:45 - Veel présence, rust en zelfvertrouwen, secuur in het uitvoetballen en ook nog eens aanwezig in het luchtruim: Mignolet toonde meteen dat hij zijn prijskaartje van 7 miljoen euro waard is. De supporters waren maar wat blij met hun aanwinst, dat bleek al bij het omroepen van de spelersnamen. De naam van Mignolet werd het allerluidst afgedreund door het legioen.

Ook na zijn belangrijke save op het kwartier – Mignolet bleef oog in oog met spits Besedin koel en bracht redding met de bil – kreeg de Rode Duivel al meteen heel wat bijval van het publiek en ook na de wedstrijd werd hij bezongen. Big Si mocht op vraag van de fans zelfs meteen voor ceremoniemeester spelen tijdens het traditionele zegeritueel:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.