Mignolet over Club Brugge: “Het deed me wel iets, hoe de fans hier meeleven”

Simon Mignolet heeft zijn eerste wedstrijd en meteen eerste clean sheet erop zitten bij Club Brugge. Na afloop vertelde de goalie aan Het Laatste Nieuws hoe hij zijn eerste match heeft ervaren.

07 augustus 2019 09:55 - Het Jan Breydelstadion is niet Anfield, al zingen de fans er ook ‘You’ll never walk alone’. “En toch. Op Anfield had ik soms het gevoel dat de mensen niet zozeer naar het voetbal kwamen kijken, maar naar een toneelstuk. Ze wilden zien wat er allemaal gaande is. Hier niet. Het deed me tijdens de match wel iets, hoor, hoe de fans hier meeleven. Élke bal hebben ze gezien en gevoeld”, vergelijkt Mignolet.

Mignolet speelde een solide wedstrijd en het Brugse publiek liet verschillende keren zijn waardering blijken voor de nieuwe doelman van Blauw-Zwart. “Die ovaties waren leuk. Daarvoor ben ik ook naar hier gekomen: om belangrijk te zijn en te spelen. (rustig) Ik denk dat er weinig kan opgemerkt worden over mijn match”, aldus Mignolet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.