Na Poulain, Decarli en Denswil ziet Club nu ook nog vierde verdediger vertrekken

Het blijft maar transfers regenen bij Club Brugge, dat nu ook afscheid neemt van Luan Peres. De 25-jarige Braziliaanse verdediger keert op huurbasis terug naar zijn thuisland.

04 augustus 2019 13:47 - De linksvoetige centrale verdediger, die in de voorbije voorbereiding ook op de linksback werd uitgeprobeerd, trekt tot eind 2020 het shirt aan van de Braziliaanse topclub Santos FC oftewel de ex-club van Neymar.

Luan Peres streek in de zomer van 2018 neer in Brugge, maar kon zich nooit opwerpen tot een te duchten concurrent voor Stefano Denswil en leek ook dit seizoen af te stevenen op bijzonder weinig speelminuten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.