Niet iedereen hersteld voor opdracht tegen Eupen, Club mist zeker belangrijke pion

© Twitter Club Brugge

Amper drie dagen na die zinderende avond in Kiev moet Club morgen alweer vol aan de bak in de competitie. In Jan Breydel komt KAS Eupen over de vloer en bij blauw-zwart wordt het uitkijken naar wie fit is en wie niet. Eén man ontbreekt al zeker: onze defensieve tank Simon Deli.

15 augustus 2019 21:44 - De 27-jarige Ivoriaan kwam in de hoofdstad van Oekraïne slecht neer op zijn enkel na een luchtduel en is onvoldoende hersteld voor de tweede thuismatch van het seizoen. “Ja, Deli hebben jullie gezien… Hij had last. Percy Tau had ook last, Diatta idem, maar we gaan evalueren wie fit zal zijn naar vrijdag toe, daar is het nog een beetje te vroeg voor”, aldus Clement.

De kans is dus groot dat er opnieuw enkele frisse krachten in het team komen, zoals dat ook tegen Oostende het geval was: “Ik zal goed nadenken en kijken wie er echt fris is voor die wedstrijd en het beste kan brengen en dan de juiste keuzes maken om de drie punten thuis te houden”, stelt de T1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.