Nieuwe sensatie Percy Tau nu al op handen gedragen door de fans: “Een vrolijk voetballend manneke”

 © Sports Late Night

De gezangen in het bezoekersvak na de 0-2 in Oostende logen er niet om: de meegereisde clubfans bezongen hun geweldig ingevallen Zuid-Afrikaan Percy Tau. Het is natuurlijk nog vroeg om al grote conclusies te trekken, maar zijn komst lijkt nu al een welgemikt schot in de roos.

12 augustus 2019 15:45 - Ook Jos Willems, de voetbalcommentator die we vooral nog kennen van zijn memorabele avonden in Westerlo, zag Percy Tau vorig seizoen geregeld aan het werk in 1B en is niet verrast: “Ik vond hem bij Union al geweldig. Snel en een vrolijk voetballend manneke. Ik bedoel daarmee dat je aan zijn manier van spelen ziet hoe graag die voetbalt”, luidt het bij Voetbalkrant.

“Het verraste me dat Club hem ging halen, dat wel. Het toont dat ze hun ogen niet in hun zakken hadden. Gewoonlijk gaat een topclub geen 1B-speler halen. Maar dat hij de kwaliteiten had, wist ik wel. Hij was te goed voor 1B”, is Jos Willems volledig overtuigd van onze nieuwe sensatie.

En ook onze supporters zijn duidelijk al helemaal in de ban van de 25-jarige pocketaanvaller, dat bleek de voorbije dagen op Twitter:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.