Nu ook OFFICIEEL: Simon Mignolet is een Bruggeling!

©  Club Brugge

Het was nog een kwestie van formaliteiten zoals de medische en fysieke tests, maar intussen is Simon Mignolet officieel een speler van Club Brugge. De 31-jarige Rode Duivel keert zo na 9 jaar in Engeland terug naar de Jupiler Pro League en mag al dromen van zijn eerste match in Jan Breydel. Welkom Simon!

05 augustus 2019 09:41 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.