OFFICIEEL: Jordi Vanlerberghe verlaat Club Brugge op uitleenbasis

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Een verrassing is het niet, officieel is het intussen wel: Jordi Vanlerberghe wordt ook dit seizoen uitgeleend door Club Brugge. De 23-jarige defensieve middenvelder slaat dit keer zijn tenten op bij zijn ex-club KV Mechelen.

10 augustus 2019 11:30 - Vorig seizoen werd Vanlerberghe, die ook centraal in de defensie uit de voeten kan, verhuurd aan KV Oostende. In de Versluys Arena kon hij op heel wat speelgelegenheid rekenen: 33 matchen, gekruid met 4 goals en 1 assist. De belofteninternational sukkelde de voorbije periode met een meniscusblessure en miste zo het EK U21 in Italië onder Johan Walem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.