Oplossing gezocht voor twee spelers die niet mee op het vliegtuig stapten naar Kiev

Tifo Blue Army Day (Club Brugge - Gent)

Met 23 spelers reisde Club Brugge vandaag af naar de Oekraïense hoofdstad Kiev voor de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League van morgenavond. Stapten niet mee op het vliegtuig: Karlo Letica en Kaveh Rezaei.

12 augustus 2019 12:44 - Blauw-zwart zoekt dan ook een oplossing voor de overbodige vierde doelman en de Iraanse spits van 5 miljoen euro. Rezaei werd wel nog geselecteerd voor de uitmatch op het veld van Oostende van afgelopen weekend, maar moest uiteindelijk plaatsnemen op de tribune. Benieuwd of zij voor eind augustus nog verkocht/uitgeleend kunnen worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.