Opnieuw jackpot: Arnaut Danjuma trekt naar het Engelse Bournemouth

Wat we gisteren al meldden op basis van Engelse bronnen is nu ook officieel: Arnaut Danjuma verlaat Club Brugge en slaat zijn tenten op in de Engelse Premier League. Hij tekent een langdurig contract bij AFC Bournemouth.

01 augustus 2019 11:05 - De 22-jarige flankaanvaller trekt zo al na amper één seizoen de deur achter zich dicht in Jan Breydel. Geen verrassing want Danjuma stond al langer in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs en had ook al openlijk te kennen gegeven dat hij graag een transfer wilde versieren.

De Nederlandse winger kwam uiteindelijk 25 keer in actie voor blauw-zwart, hij was daarin goed voor 6 goals en 4 assists. Vorig seizoen had hij ook een mooi aandeel in het winnen van de Supercup. Voor Club is het al de vierde grote uitgaande transfer na Wesley, Denswil en Nakamba.

Welk transferbedrag er exact gemoeid is met de transfer is niet 100% duidelijk, maar het zou – zoals gisteren al gesuggereerd – gaan om minstens 15 miljoen euro. Danjuma tekende in Engeland een contract tot medio 2024.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.