Optimisme overheerst na krappe, maar knappe zege in Linz: “Dit mag echt niet meer mislopen thuis”

© Twitter Club Brugge

De eerste grote stap richting de poulefase van de Champions League is gezet: Club heeft namelijk met het kleinste verschil gewonnen op het veld van LASK Linz. Een – weliswaar discutabele – penalty van Hans Vanaken volstond voor de zuinige 0-1. Dit mag thuis niet meer mislopen, toch? Dat is ook de teneur bij de fans op de sociale media.

20 augustus 2019 22:04 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.