Pakt Clement straks uit met paar verrassingen? Zijn selectie doet al een en ander vermoeden

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement liet gisteren op zijn persconferentie al uitschijnen dat hij met het idee speelde om een aantal wissels door te voeren in zijn basiself en afgaande op zijn selectie is de kans op een gewijzigde opstelling behoorlijk reëel.

10 augustus 2019 11:54 - Onze coach selecteerde 22 spelers voor de korte trip naar Oostende en de meest in het oog springende namen zijn die van Krépin Diatta, Amadou Sagna en Kaveh Rezaei. De kans is niet gering dat Diatta al meteen op speelminuten mag rekenen en ook Brandon Mechele, Dion Cools, Thibault Vlietinck en Siebe Schrijvers zouden in aanmerking komen voor een basisplaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.