Penalty voor Club onterecht of niet? Twee verschillende beelden zorgen voor verwarring

© Twitter Bart Lagae

Club Brugge mocht met een 0-1 voorsprong gaan rusten in Linz, met dank aan een feilloos omgezette strafschop van Hans Vanaken. Maar moest de bal wel op de stip? Loïs Openda leek namelijk buitenspel te staan voorafgaand aan het uitlokken van de elfmeter.

20 augustus 2019 21:11 - De Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak liet onze vaste penaltyspecialist Vanaken een tijdlang wachten tot de VAR uitsluitsel kon geven over de buitenspelfase en enigszins verrassend werd de strafschop uiteindelijk toch toegekend.

Nochtans leek het erop dat Openda met zijn voet voorbij de in de herhaling getrokken rode lijn stond. Al even frappant evenwel: later in de eerste helft kregen we ineens een nieuwe lijn te zien en die leek te wijzen op géén buitenspel van onze 19-jarige spits. Voer voor discussie dus…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.