Percy Tau maakt het verschil met straffe invalbeurt en krijgt gouden raad van Filip Joos

© Club Brugge

Club leek gisteren in Oostende lange tijd af te stevenen op het eerste puntenverlies, tot invaller Percy Tau zijn duivels ontbond en samen met die andere nieuwkomer David Okereke de drie punten over de streep trok. 9 op 9 voor blauw-zwart en dus een perfecte start.

11 augustus 2019 11:29 - De 25-jarige Tau joeg – zoals Filip Joos het mooi verwoordde – een elektrische schok door de match met zijn snedige acties en snelle voetjes. Uiteindelijk zette hij zelf de kers op de taart met de 0-2. En toch bleef onze Zuid-Afrikaanse chouchou – hij heeft nu al alle Brugse harten veroverd – na afloop bijzonder bescheiden. En hij is bovendien nog niet eens top.

“Het is inderdaad anders dan bij Union en ik ben nog altijd een beetje aan het zoeken, maar veel krediet voor mijn ploegmaats. Ze zeggen mij altijd wat ik moet doen en hoe ik moet bewegen. Ze steunen mij voortdurend en dat maakt de aanpassing makkelijker. Het is ook nog vroeg voor mij om helemaal te snappen wat de coach verwacht, maar hopelijk gaat dat snel beter.” Waarna hij van interviewer Filip Joos de gouden raad kreeg om vooral zichzelf en naturel te blijven: “Dat zal ik doen, ik blijf mezelf!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.