Philippe Clement blijft met beide voetjes op de grond: “Het was een goeie wedstrijd, maar…”

Philippe Clement op persconferentie

Van euforie of grootspraak was er bij Philippe Clement na afloop van de klinkende 6-0 zege tegen STVV geen sprake. Onze coach pakte uit met een bloednuchtere analyse en keek ook al vooruit naar de zware opdracht die dinsdag wacht in de derde voorronde van de Champions League.

03 augustus 2019 09:03 - “Het was een goeie wedstrijd, maar we moeten ook realistisch zijn: dit is niet het STVV van vorig jaar. Voor mijn collega is het ook niet leuk om zoveel spelers te verliezen en op dit moment weinig in de plaats te krijgen. We moeten deze wedstrijd de juiste plaats geven, maar ik heb wel weer goeie dingen gezien en het is weer een stap vooruit ten opzichte van vorige week, dus we zitten op schema”, stelde een zichtbaar tevreden trainer.

“Welke stap vooruit ik precies heb gezien? We hebben nog meer en betere variatie gebracht in ons aanvalsspel en je ziet dat de automatismen tussen de verschillende spelers beter en beter beginnen te worden. Ik stel ook vast dat Percy Tau na een paar dagen al heel snel dingen oppikt, maar ik heb ook nog een heel aantal dingen gezien die we nog een heel pak beter moeten doen en dat gaan we ook moeten doen”, waarschuwt Clement.

“Dat zal dinsdag al beginnen want Dinamo Kiev is een totaal ander niveau. Dat is een ploeg die in België altijd meespeelt voor de titel en eigenlijk misschien de titel ook wel dikwijls pakt. Het is in feite een ploeg die op dit moment op een hoger niveau staat, denk ik.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.