Philippe Clement riskeert schorsing, fans zijn woest: “Wat krijgen ref en VAR voor hun incompetentie?”

© Sporza

Alsof het frustrerende puntenverlies tegen Eupen nog niet genoeg was, riskeert Philippe Clement een schorsing van één speeldag en een geldboete omwille van zijn uitspraken na de match. De supporters van Club kunnen alvast niet lachen met het voorstel van het Bondsparket.

19 augustus 2019 16:36 - De hele Brugse familie ging afgelopen vrijdag fel tekeer in Jan Breydel, niet in het minst het gevolg van het niet al te doortastende optreden van de arbitrage. Die sloot de ogen voor een zuivere strafschop en deed ook weinig aan het onsportieve gedrag van tegenstander Eupen.

Tijdens de wedstrijd liet Philippe Clement al zijn ongenoegen blijken en ook na afloop van de tweede thuismatch van het seizoen nam hij geen blad voor de mond over het optreden van de arbitrage. Uitspraken (lees ze HIER nog eens) die hem nu dus een schorsing van één speeldag, vanaf 10 september 2019, en een boete van 1.000 euro kunnen kosten.

De blauw-zwarte fans reageerden op Twitter alvast zwaar verbolgen en haalden fors uit naar de KBVB, de scheidsrechter en de videoref:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.