Philippe Clement tevreden én optimistisch: “Als we kunnen scoren in Kiev moeten zij al 3 keer scoren”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Na afloop van de met 1-0 gewonnen heenmatch in derde voorronde van de Champions League heerste bij blauw-zwart toch vooral positivisme, ook al had de score misschien iets hoger kunnen en moeten oplopen. Trainer Philippe Clement was alvast een tevreden man.

07 augustus 2019 10:06 - “Dit was uiteraard een ander niveau dan wat we al in de competitie zijn tegengekomen, maar dat wisten we op voorhand. We hadden al veel wedstrijden van Kiev gezien dus we waren niet verrast”, aldus de coach.

“Het is een ploeg met veel kwaliteiten, met jongens die al lang samenspelen. Na zes weken met vijf nieuwe jongens heb ik heel wat positieve dingen gezien van mijn team. Het gaat elke match beter en ik verwacht dat mijn ploeg nog zal groeien”, klinkt het op de clubwebsite.

“Ik ben vooral tevreden over de eerste helft, waarbij we goed opbouwden van achteruit. In de tweede helft toonden we te weinig rust aan de bal, waardoor we te weinig onze stempel konden drukken. Maar als je met 1-0 wint in Europa, dan mag je altijd tevreden zijn. Als we kunnen scoren in Kiev moeten zij al drie keer scoren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.