Proficiat Jelle! Vossen voor tweede keer papa van dochtertje

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Zulte Waregem)

Terwijl zijn ploegmakkers in Oostenrijk een goeie uitgangspositie bij elkaar voetbalden, concentreerde Jelle Vossen zich in ons land op de laatste rechte lijn van de zwangerschap van zijn vrouw Audry. Intussen valt er zelfs al heuglijk nieuws te rapen want onze 30-jarige spits is papa geworden van een tweede dochtertje, Camille genaamd.

21 augustus 2019 12:18 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.