Rezaei valt naast de selectie, maar: “Ik vind Kaveh wel een héél positieve gast die elke dag heel hard werkt”

Het zijn geen leuke tijden voor Kaveh Rezaei. Onze Iraanse spits lijkt na een seizoen om snel te vergeten ook nu niet meteen in aanmerking te komen voor speelminuten. Voor de match tegen STVV maakt hij zelfs geen deel uit van de selectie. Dat vraagt om een woordje tekst en uitleg.

02 augustus 2019 09:47 - De 27-jarige Rezaei lijkt op een dood spoor te zitten in Brugge, zijn ex-club Charleroi zou hem een uitweg kunnen bieden. Hoe staat Philippe Clement daar echter tegenover? “Het is een moeilijke situatie omdat het een jongen is die in het verleden goeie dingen heeft laten zien. Alleen is er op die positie binnen Club Brugge heel veel concurrentie”, meent de trainer.

“Het is niet evident om in de selectie te zitten. Bovendien kan je ook geen drie of vier spitsen selecteren want dat gaat dan ten koste van andere posities en dan kan je in de problemen komen qua wissels”, stelt Clement.

“Ik vind Kaveh wel een heel positieve gast die elke dag heel hard werkt en die bij momenten ook al goeie dingen heeft laten zien. Alleen hebben anderen op dit moment al iets meer laten zien en daarom zitten zij ook in de selectie. Dat zijn zware en moeilijk keuzes, maar het zijn wel de keuzes die ik moet maken.” Bekijk hieronder de volledige selectie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.