RSCA-coach ondanks povere 2 op 12: ''We zijn het beste team in de competitie''

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
/><figcaption> Sporza</figcaption></figure><!-- /wp:image --><!-- wp:paragraph --><p><strong>Terwijl Club op de rand van de Champions League staat, razend knappe transfers doet en met 10 op 12 goed aan het seizoen is begonnen, is het bij grote rivaal Anderlecht iets minder plezant. 2 op 12 oogt het magere bilan, maar trainer Simon Davies - de rechterhand van Vincent Kompany - doet desondanks een opmerkelijke uitspraak.</strong></p><!-- /wp:paragraph --><!-- wp:more --><!--more--><!-- /wp:more --><!-- wp:paragraph --><p>

De 45-jarige Davies schuwt zelfs de grootspraak niet: "Volgens mij zijn we het beste team in de competitie. Wij zijn Anderlecht. We respecteren elke tegenstander. Grote of kleine ploegen, als je ze zo wilt noemen, iedereen krijgt hetzelfde respect", luidt het tijdens een persconferentie.

"Anderlecht is het beste team en dat moeten we bewijzen. Dat zeggen is gemakkelijk. We moeten het bewijzen en dat zijn we ook van plan. Alles wat we op dit moment weten, is dat we succes zullen hebben."

Lees meer:
0 reacties