RSCA-coach ondanks povere 2 op 12: “We zijn het beste team in de competitie”

© Sporza

Terwijl Club op de rand van de Champions League staat, razend knappe transfers doet en met 10 op 12 goed aan het seizoen is begonnen, is het bij grote rivaal Anderlecht iets minder plezant. 2 op 12 oogt het magere bilan, maar trainer Simon Davies – de rechterhand van Vincent Kompany – doet desondanks een opmerkelijke uitspraak.

22 augustus 2019 15:29 - “Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer we succes zullen hebben. Daar ben ik zeker van”, klinkt het resoluut. “We gaan niks veranderen, we geloven in de manier waarop we spelen. De spelers geloven erin, het bestuur ook en iedereen heeft dezelfde visie”, klinkt het in Brussel.

De 45-jarige Davies schuwt zelfs de grootspraak niet: “Volgens mij zijn we het beste team in de competitie. Wij zijn Anderlecht. We respecteren elke tegenstander. Grote of kleine ploegen, als je ze zo wilt noemen, iedereen krijgt hetzelfde respect”, luidt het tijdens een persconferentie.

“Anderlecht is het beste team en dat moeten we bewijzen. Dat zeggen is gemakkelijk. We moeten het bewijzen en dat zijn we ook van plan. Alles wat we op dit moment weten, is dat we succes zullen hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.