RSCA-icoon lyrisch over de vijand: “Wat heb ik genoten tegen STVV, Brugge is een club om trots op te zijn”

Brugse spelers lopen ereronde (Club Brugge - Anderlecht)

Het regende de voorbije dagen complimenten voor Club Brugge na de puike competitiestart met maar liefst 9 goals in twee matchen en ook Jan Mulder, toch een notoire ex-speler van Anderlecht, geniet met volle teugen van wat blauw-zwart tegenwoordig op de mat tovert.

06 augustus 2019 08:41 - “Wat heb ik genoten tegen Sint-Truiden. Het swingt. Uitmuntend voetbal. Okereke vind ik fantastisch. Vanaken is ook goed. En achterin gaf Deli ook wel een paar mooie balletjes. Zowaar, Brugge is er sterker op geworden, ondanks de transfers van Wesley, Danjuma en Denswil”, luidt het op HLN.be.

“Daarom: Brugge gaat door in de Champions League. Zeker. Dit is een uitspraak waar ik mijn vingers aan zou kunnen verbranden, maar eigenlijk ben ik er gerust in. Al was het maar omdat ik Kiev vorig jaar tegen Ajax gezien heb. Nou, verstoppertje spelen moet Club niet doen. Ze hebben simpelweg meer kwaliteit dan Kiev. En ’t draait. Prachtig”, aldus Mulder.

“Brugge is een club om trots op te zijn. Leuke sfeer, goeie achterban, toffe ploeg. Ik ben hier nu een lullig positief praatje aan het houden, maar het is geen geslijm. Maar om nu te zeggen dat Brugge de grootste club van België is… Dat is voor mij nog steeds Anderlecht. Maak je geen zorgen: Anderlecht blijft voor altijd bestaan, hoor”, verzekert de Nederlandse analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.