Ruud Vormer baalt ondanks krappe zege: “Ik ben niet helemaal tevreden hoor”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Na een 1-0 zege tegen Dinamo Kiev zou je verwachten dat Ruud Vormer stralend voor de camera zou verschijnen, maar onze aanvoerder had er toch wat de pest in. Hij vond namelijk dat de score hoger had kunnen en misschien wel moeten oplopen.

08 augustus 2019 08:46 - “Ik denk dat er veel meer inzat. Ik denk dat we genoeg kansen hebben gehad om 2-0 of 3-0 te maken. Tuurlijk, zij hebben in de eerste helft ook één kans gehad, maar ik denk dat wij wel beter waren. Ik ben niet helemaal tevreden hoor”, klonk het na afloop bij Q2.

“Dat de tweede helft moeilijk en link was? Ja tuurlijk, we hebben het over Dinamo Kiev hé, dat is gewoon een goed team. Dat wisten we op voorhand. We kunnen daar uiteraard ook scoren, dus dat zit natuurlijk wel goed, maar ik baal wel van de kansjes die we hadden”, aldus een eerlijke Vormer.

“Dat dit een ander niveau was? Ja, dat heb je heel goed gezien. Maar dat weet je op voorhand toch dat dit een heel ander niveau is. Al is het natuurlijk ook een heel leuk niveau om je te kunnen tonen. Volgende week gaan we hoe dan ook proberen van het goed te doen daar in Kiev.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.