Ruud Vormer reageert uiterst gevat op al dan niet discutabele penalty: “Zoek het maar lekker uit”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Afgelopen vrijdag werd ons tegen Eupen nog een zuivere strafschop onthouden, vanavond in Linz zat de geluksvogel wel op onze schouder en ging de bal op de stip terwijl er misschien sprake was van voorafgaand buitenspel van Loïs Openda. Het zal Ruud Vormer alvast worst wezen of die elfmeter terecht werd toegekend of niet…

20 augustus 2019 22:37 - “Er zat nog meer in, helemaal in de tweede helft, denk ik. Voorin moeten we bij die uitgespeelde kansen iets slimmer zijn. Dan maak je er eentje meer, maar we mogen wel tevreden zijn met 0-1, hoor”, liet onze immer onvermoeibare kapitein optekenen voor de camera van VIER.

“Die penalty? Het duurde heel lang hé, heel netjes van Hans dat hij de bal rustig binnen trapt. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar het schijnt dus een beetje buitenspel te zijn. Twee lijnen in beeld verschenen? Dat is ongekend, ik begrijp het ook allemaal niet. Zoek het dan maar lekker uit, we hebben het een keertje mee, vrijdag zat het tegen”, klonk het fijntjes.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.