Simon Mignolet heeft nú al boodschap voor jullie, fans gaan uit hun dak op Twitter

© Twitter Club Brugge

De aankondiging dat Simon Mignolet de nieuwe doelman van Club wordt, is in ons land, en niet in het minst in Brugge, ingeslagen als een bom. En naast het transfernieuws zelf is er ook al een kleine boodschap van de Rode Duivel die morgen zijn contract tekent in Jan Breydel.

04 augustus 2019 22:25 - Breaking news!

Geplaatst door Club Brugge K.V. op Zondag 4 augustus 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.