Spelers op en top gemotiveerd voor vanavond: “De CL-hymne alleen al bezorgt je een kippenvelmoment”

Champions League

Het zal er vanavond boenk op moeten zijn tegen LASK Linz want onze Oostenrijkse tegenstander belooft zeker geen hapklare brok te worden. De spelers zijn echter voldoende gewaarschuwd en zijn ook hypergemotiveerd om de poort richting het kampioenenbal open te beuken.

20 augustus 2019 09:13 - Mats Rits is er alvast helemaal klaar voor, dat bleek gisteravond tijdens de persconferentie aan de zijde van coach Philippe Clement. “Onze honger om door te stoten naar de groepsfase van de Champions League is ongelooflijk groot”, liet onze nummer 6 verstaan.

“Het horen van de hymne alleen al bezorgt je een kippenvelmoment. Afgelopen seizoen bewezen we ons al eerder op het grote Europese toneel. We gaan er twee keer 110 % voor gaan om opnieuw het hoogst haalbare te bereiken”, verzekert nuttige werkmier Rits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.