Spelers verkennen stadion en grasmat in Linz en zijn niet bepaald onder de indruk…

 © Twitter Club Brugge

Vanavond om 21 uur is het van dat: dan doet Club in Oostenrijk een gooi naar een goeie uitgangspositie tegen LASK Linz. Het stadion van onze opponent in de laatste voorronde van de Champions League werd alvast aan een grondige inspectie onderworpen door onze spelers.

20 augustus 2019 16:12 - Het Linzer Stadion is niet bepaald een hypermodern voetbalcomplex. Naast de ietwat oubollig ogende tribunes en de troosteloze atletiekpiste is ook de grasmat niet bepaald van uitmuntende kwaliteit. Onze blauw-zwarte protagonisten die vanavond moeten uitpakken op dit veld hadden zo hun bedenkingen, maar blijven desalniettemin positief ingesteld:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.