Stunttransfer (bijna) rond: Club Brugge strikt Simon Mignolet voor vijf jaar

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dat het bestuur nog een nieuwe doelman wilde binnenhalen, was al enige tijd duidelijk en het wordt niemand minder dan Simon Mignolet. De geruchtenmolen hintte al in die richting en volgens diverse media zou de Rode Duivel de overstap maken van Liverpool naar Brugge.

04 augustus 2019 22:01 - De 31-jarige keeper van Liverpool kan in Jan Breydel een contract voor vijf seizoenen tekenen. Volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws zou de Limburgse doelman na de Engelse Supercup tegen Manchester City naar België afgereisd zijn.

Mignolet werd bij aankomst in ons land opgewacht door niemand minder dan onze voorzitter Bart Verhaeghe. Morgen staan de medische testen op het programma en als die naar wens verlopen, is de deal in kannen en kruiken. Club bevestigde vanavond alvast het princiepsakkoord.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.