Te gek voor woorden: deze bizarre uitleg volgt na niet gefloten penalty op Vormer

© Professional Referee Department

Gisteren was er al heel wat ophef op de sociale media omdat een schorsing dreigt voor Philippe Clement in de nasleep van de match tegen Eupen en intussen wordt het nog gekker: de Belgische arbitrage komt met een vreemde uitleg op de proppen inzake de flagrante penaltyfout op Ruud Vormer.

20 augustus 2019 15:03 - Onze Nederlandse aanvoerder werd afgelopen vrijdag vroeg in de tweede helft vol in de rug geduwd en gelopen door bezoekende verdediger Menno Koch, maar scheidsrechter Bram Van Driessche zag er tot ieders verbazing geen strafschop in en ook de VAR gaf geen krimp. Géén penalty bijgevolg.

Intussen is het Professional Referee Department met een uitleg naar buiten gekomen en die stuit op veel ongenoegen bij de Clubfans, die er niks meer van begrijpen. Het komt namelijk hier op neer: omdat de ref vanuit zijn positie de fase goed kon beoordelen en ook zijn assistent een goed zicht had op de zaak hoeft de VAR in dergelijke gevallen niet tussen te komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.