Terwijl iedereen nog nageniet van zotte avond in Kiev stelt Club alweer nieuwe aanwinst voor

© Twitter Club Brugge

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Federico Ricca mag zich eindelijk een speler van Club Brugge noemen. De 24-jarige linksback uit Uruguay komt over van Málaga CF en tekent in Brugge een contract voor vier seizoenen.

14 augustus 2019 09:02 - Ricca, eenvoudig Uruguayaans international, legde gisteren zijn laatste medische testen af. Bij de Spaanse tweedeklasser Málaga was hij aanvoerder, vorig seizoen kwam hij 38 keer in actie en was hij goed voor 5 goals en 3 assists. Hij heeft bovendien ook ervaring in de Primera División.

De transfer van de Zuid-Amerikaan, die de concurrentie moet aangaan met Eduard Sobol, kwam moeizaam tot stand en dat had alles te maken met de dwarsliggende eigenaar van zijn Spaanse club, de Qatarese sjeik Al-Thani. Die betwistte een clausule in het contract van zijn kapitein en dus moest blauw-zwart wachten tot er een akkoord was tussen beide partijen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.