Ticketinfo voor levensbelangrijke Europese thuismatch tegen LASK Linz bekendgemaakt

© Twitter Club Brugge

Nu de kwalificatie voor de laatste voorronde van de Champions League op zak steekt, is het al reikhalzend uitkijken geblazen naar de duels tegen LASK Linz. Club speelt eerst uit en mag dan proberen van thuis het varkentje helemaal te wassen. Hier is alvast de nodige ticketinfo.

14 augustus 2019 13:12 - De terugmatch tegen de Oostenrijkse revelatie gaat door op woensdag 28 augustus om 21 uur. Dit keer is er geen gratis toegang voor abonnees, al blijven de ticketprijzen wel uiterst democratisch. De verkoop start vandaag – 14 augustus – al om 14 uur. U kunt dus nu reeds uw ticket aanschaffen.

Abonnementhouders kunnen zoals gewoonlijk genieten van de voorrangsperiode, die loopt af op maandag 19 augustus vlak voor middernacht (23u59). De vrije ticketverkoop start dan weer op zaterdag 24 augustus om 14 uur. Hieronder kunt u zorgvuldig alle details raadplegen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.