Trainer ontkent dat er specifieke reden is waarom Mechele op de bank blijft: “Dat is helemaal geen item”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

We zijn morgen toe aan de vierde match met inzet en het blijft vooralsnog wachten op de eerste speelminuten van Brandon Mechele. Onze defensieve sterkhouder moet voorlopig Matej Mitrovic op zijn plek dulden, maar daar is – in tegenstelling tot wat een journalist suggereerde – helemaal geen bijzondere reden voor.

09 augustus 2019 13:52 - Tijdens de persbabbel van Philippe Clement werd de vraag gesteld of de Kroaat Mitrovic soms meer geschikt is voor het huidige systeem. Het antwoord van onze trainer was evenwel glashelder: “Neen helemaal niet. Ik ken Brandon al heel lang, hé. Al van bij de beloften, waar we trouwens met vier achterin speelden en alle jaren erna was het ook met vier”, merkte Clement fijntjes op.

“Brandon heeft in zijn carrière al veel meer met vier achteraan gespeeld dan met die drie, dus laat ons daar helemaal geen item over maken. Neen, zeker en vast niet, ik weet dat Brandon ook met vier goed kan renderen. Dat heeft hij in het verleden goed genoeg bewezen”, aldus de T1.

“En eigenlijk om eerlijk te zijn was het vorig jaar soms niet met drie, maar was hij alleen. Ik herinner mij de matchen tegen Genk waar hij gewoon een hele match lang man op man stond met Samatta. Dan is het eigenlijk nog makkelijker met twee centraal dan alleen, dus dat is helemaal geen item.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.