Twitter explodeert na 1 op 6 Anderlecht: “Ze hebben het vertrek van Evenepoel duidelijk nog niet verwerkt”

Terwijl Club Brugge met een knappe en perfecte 6 op 6 mee aan de leiding pronkt, is het bij Anderlecht alweer huilen met de pet op. 1 op 6 tegen Oostende en Moeskroen en dus regende het op Twitter reacties van paars-witte fans en andere – al dan niet neutrale – voetbalvolgers.

04 augustus 2019 20:29 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.