Uitstekend nieuws voor Club(fans): “Vanaken is totaal niet in beeld bij Ajax”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Eerder deze week meldden diverse media dat Hans Vanaken in de belangstelling zou staan van Ajax. De Nederlandse landskampioen zag ons creatief brein als de ideale opvolger van Donny van de Beek, maar intussen blijkt dat er van concrete interesse geen sprake (meer?) is.

09 augustus 2019 10:02 - Dat stelt alvast Freek Jansen, die Ajax op de voet volgt voor het Nederlandse Algemeen Dagblad. De clubwatcher van de Amsterdamse trots klonk formeel in het programma Voetbalpraat op FOX Sports: “Hans Vanaken is totaal niet in beeld bij Ajax”, aldus Jansen. Die zou het gerucht/verhaal gecheckt hebben en er blijkt dus helemaal niks van aan. Oef!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.