Vanaken blijft langer bij Club Brugge en verlengt contract

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar de middenvelder blijft gewoon bij Blauw-Zwart. Vanaken verlengt zijn contract tot 2024.

09 augustus 2019 15:38 - Niet eens een jaar nadat hij een sterk verbeterde verbintenis ondertekende tot 2023 heeft Vanaken zijn contract alweer verlengd. De sterkhouder en Gouden Schoen blijft nu tot 2024 bij Club Brugge, zo laat de club weten via een origineel filmpje.

Vanaken heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij zijn carrière bij Club Brugge wil afsluiten. Afgelopen seizoen was hij de absolute spilfiguur met 14 doelpunten en 17 assists. Inmiddels is Vanaken ook Rode Duivel.

“We weten allemaal dat Hans superbelangrijk is”, liet Clement optekenen aan Het Laatste Nieuws. “Hij is de Gouden Schoen en de spelmaker van onze ploeg. De man van de laatste pass en van de doelpunten – dat heeft hij de voorbije weken bewezen. Ik ben er trouwens van overtuigd dat zijn statistieken nóg beter zullen worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.