Vandenbempt is onder de indruk van transfer Club Brugge: ‘Dat is een koopje’

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Club Brugge heeft verschillende spelers binnengehaald. David Okereke heeft zijn start alvast niet gemist en ook Peter Vandenbempt is onder de indruk.

09 augustus 2019 15:01 - Tegenover Sport/Voetbalmagazine kijkt Vandenbempt naar de aanvaller van Club Brugge. “Ronduit sensationeel, de nieuwe spits van Club Brugge, 8 miljoen zal straks gewoon een koopje blijken. Meteen inzetbaar ook: niet geblesseerd, geen fysieke achterstand, geen aanpassingsperiode nodig. Zo kun je dus ook transfers doen.”

Volgens Vandenbempt heeft Okereke alles om te slagen bij Club Brugge. “Razendsnel, zeer beweeglijk, balvast, goeie techniek, dribbelen en zuiver inspelen, overzicht en doelgericht: de jonge Nigeriaan heeft het allemaal. En hij rent als een gek over het veld, zijn werklust past perfect bij de Brugse lijfspreuk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.