Vanhaezebrouck ooit coach in Jan Breydel? “Helft van de Clubfans heeft probleem met mij, da’s een beetje veel”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Hein Vanhaezebrouck is niet bepaald de meest geliefde figuur in Brugge. Het gevolg van de manier waarop hij als trainer van Kortrijk, AA Gent en Anderlecht geregeld het conflict opzocht met blauw-zwart. Ziet hij zichzelf eigenlijk ooit trainer worden bij Club? Dat ligt moeilijk.

04 augustus 2019 14:08 - “Club Brugge zal voor mij altijd een moeilijk verhaal blijven. Met Kortrijk ben ik al die jaren in de clinch gegaan met Club Brugge. Thuis klopten we ze bijna altijd. Met Gent was het niet anders, ook daar Club Brugge veel geklopt. Uiteindelijk zelfs de titel afgepakt”, vertelt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

“En dan ging ik naar Anderlecht, waar ik weer de vijand was. En ook daar: het eerste jaar bij Anderlecht verloren we met 5-0 in Brugge, maar in de vier matchen die we tegen elkaar speelden, heb ik wel zeven op twaalf gehaald. Neen, Brugge ligt moeilijk. Vooral met de supporters. Ikzelf heb geen probleem met Club Brugge. Ook niet met de mensen van de directie.”

Vindt Hein Vanhaezebrouck het niet jammer dat Club nooit een optie zal zijn? “Tja, spijtig… Ik denk dat de helft van de Club Brugge-fans geen enkel probleem heeft met mij. Maar de andere helft wel. Da’s een beetje veel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.