Verguisde ex-speler Ronald Vargas mist mogelijk ‘Zeeslag om Vlaanderen’

Ronald Vargas

De supporters van Club Brugge keken ongetwijfeld al uit naar een confrontatie met Ronald Vargas zaterdag. De 32-jarige Venezolaanse offensieve middenvelder is echter twijfelachtig voor de West-Vlaamse derby tussen blauw-zwart en KV Oostende.

09 augustus 2019 09:24 - Sinds Vargas in de zomer van 2011 de uiterst gevoelige overstap maakte naar Anderlecht is hij persona non grata bij de blauw-zwarte aanhang. Jarenlang bleven beide partijen uit elkaars vaarwater, maar morgen zouden de supporters van Club nog eens kunnen tonen hoe ontstemd ze nog steeds zijn over de toenmalige transfer van de ex-publiekslieveling.

Klein probleempje: de zomeraanwinst van KV Oostende moest vorige week tegen Cercle al na een klein halfuur vervangen worden en is een kleine week later nog altijd niet topfit door een spierblessure. En toch is er nog een kans dat de Zuid-Amerikaan alsnog in actie komt tegen zijn ex-club: hij kon deze week namelijk al een deel van de groepstraining afwerken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.