VIDEO: de eerste uren van Mignolet bij blauw-zwart, die zich al meteen thuis voelt

©  Club Brugge

Het was gisteravond een hectische bedoening voor Simon Mignolet, die na zijn laatste match als tweede doelman bij Liverpool afscheid nam van Engeland en meteen koers zette naar Brugge om er een nieuw voetbalhoofdstuk aan te snijden. Hoe de eerste uren van de Rode Duivel bij blauw-zwart verliepen? Dat ziet u in onderstaande video!

05 augustus 2019 08:53 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.