Vlak voor zijn invalbeurt fluisterde Clement iets in het oor van topschutter Okereke

©  Sporza

David Okereke blijft de Belgische voetbalwereld verbazen. De complete Nigeriaanse spits scoorde ook in zijn derde competitiematch voor Club en zit nu al aan vier stuks (vijf stuks inclusief de Brugse Metten). Dat hij bij zijn invalbeurt tegen Oostende ook weer van goudwaarde was, had misschien wel wat te maken met de woorden van zijn coach.

12 augustus 2019 13:24 - “Ga jezelf amuseren”, zo zou de korte, maar krachtige peptalk van Philippe Clement aan het adres van zijn invallende spits geklonken hebben. “Ik heb niet alleen dat gezegd, maar ik heb dat er wel bijgezegd. Het is niet dat hij zich alleen maar moet amuseren, hij moet wel zijn taken vervullen en op de juiste momenten ook de juiste dingen doen”, aldus Clement na de match.

“Het is niet dat ik de jongens hier het strand op stuur met hun schepjes en zeg van: ‘Amuseer jullie maar!’ Hoe het is om met David Okereke te werken? Heel goed, het is een heel toffe jongen, heel positief ook. En hij werk heel hard voor de ploeg. Hij is niet alleen bezig met doelpunten maken. Hij houdt van goals maken, maar hij houdt evenveel van een assist.”

De aanwinst van 8 miljoen euro is dan ook een schot in de roos: “Hij doet ook zijn werk voor de ploeg, daarom heeft de club ook een grote inspanning gedaan om hem te halen, omdat we binnen de club allemaal heel hard overtuigd waren dat hij een heel belangrijke speler kan worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.