Vormer sneert naar VAR na Eupen: “Ik begrijp niet wat ze in dat busje doen”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge speelde doelpuntenloos gelijk tegen KAS Eupen. Na afloop was Ruud Vormer niet te spreken over de VAR tegenover Sporza.

17 augustus 2019 09:53 - Vormer wil het gelijkspel niet op de vermoeidheid steken na de Europese clash tegen Dynamo Kiev. “We hielden geen rekening met dit puntenverlies. De goal kwam er niet en we blijven achter met 0-0. We hebben gewoon niet goed gevoetbald. De vermoeidheid is een gemakkelijk excuus.”

Volgens Vormer had Club Brugge wel aan strafschop moeten krijgen. De Nederlander gelooft zijn ogen niet. “We moeten die bal er gewoon intrappen. We krijgen een duidelijke strafschop niet. Ik zag de fase net terug. Ik begrijp niet wat ze in dat busje doen. Als we scoren, winnen we.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.