Vormer waarschuwt Club Brugge voor Kiev: “We zullen top moeten zijn”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in de voorronde van Champions League op tegen Dinamo Kiev. Tegenover Het Laatste Nieuws waarschuwt de Nederlander voor de Oekraïners.

06 augustus 2019 09:00 - Club Brugge heeft zijn tegenstander goed geanalyseerd. “We hebben vanochtend beelden gezien”, begint Vormer. “Kiev heeft een sterk team, met veel beweging en goeie spelers. We zullen top moeten zijn om te kunnen winnen.”

“We willen in Europa opnieuw hetzelfde brengen. Ik hoop dat dit lukt. Nu speelden we twee wedstrijden tegen mindere tegenstanders, maar ik heb er een goed gevoel bij. Bij kwalificatie volgt Basel of Linz. Ik zag Basel tegen PSV en dat is ook een goeie ploeg, hoor”, aldus Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.