Wat een ontlading! Clubspelers bouwen een feestje na kwalificatie, LASK Linz is laatste obstakel

© Twitter Club Brugge

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge heeft zich na een – letterlijk en figuurlijk – hete avond geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions League. Een knappe prestatie die kort, maar krachtig mocht gevierd worden met de meegereisde fans. Op nu naar de dubbele confrontatie tegen het Oostenrijkse LASK Linz, dat ook in eigen huis te sterk was voor FC Basel: 3-1 (heenmatch 2-1).

13 augustus 2019 22:22 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.