Wie vervangt vanavond Danjuma? Dit zijn de twee meest voor de hand liggende opties

Nu Arnaut Danjuma weg is in Brugge moet Philippe Clement puzzelen met het oog op de match van vanavond tegen STVV. Onze coach kan zijn linksbuiten straks vervangen door een nieuwkomer, maar kan ook voor een relatief eenvoudige flankwissel zorgen.

02 augustus 2019 09:23 - Die nieuwkomer is natuurlijk Percy Tau, de Zuid-Afrikaanse (flank)aanvaller die eerder deze week overkwam van het Engelse Brighton & Hove Albion. Op papier lijkt dit de meest logische oplossing, alleen is de vraag hoe het gesteld is met de fysieke paraatheid en het matchritme van Tau. Bovendien moet die nog wennen aan het systeem en de automatismen.

En dat brengt ons bij optie 2: Thibault Vlietinck die op rechts postvat waardoor het Nigeriaanse woelwater Emmanuel Dennis naar de linkerflank verhuist. Twee spelers die reeds vertrouwd zijn met de manier van spelen, maar Clement zou deze oplossing minder genegen zijn aangezien hij in Dennis eerder een rechterflankspeler ziet. Afwachten dus…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.