Wie wordt nu onze nieuwe nummer 6? Club bewandelt twee pistes uit Premier League

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Met Federico Ricca kreeg Philippe Clement er deze week zijn gevraagde bijkomende linksback bij, maar ook een defensieve middenvelder staat nog op het verlanglijstje. Komen in aanmerking om die positie in te vullen: twee spelers die momenteel actief zijn in de Engelse Premier League.

16 augustus 2019 10:01 - De eerste naam die al een tijdje circuleert, en die bij ons ook al de revue passeerde, is die van Giannelli Imbula. De 26-jarige in Vilvoorde geboren Congolees mag vertrekken bij Stoke City en onderhoudt sinds begint juli zijn conditie bij de U23 van de Engelse Club, zo schrijft HLN.

“Ik wil een club vinden met een project waarin ik me kan settelen. De voorbije drie jaar ben ik veel van club veranderd en ik zou graag wat stabiliteit willen”, liet Imbula onlangs nog optekenen bij RMC.

Een andere naam die voorkomt op het lijstje van blauw-zwart is die van Daniel Amartey. De 24-jarige Ghanees is op zoek naar meer speelgelegenheid want bij zijn huidige club Leicester City moet hij het afleggen tegen Wilfred Ndidi (ex-Genk). Amartey werd in januari 2016 voor 7 miljoen euro weggekocht bij de Deense topclub FC Kopenhagen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.